Politika zasebnosti

Deli s prijatelji
Deli s prijatelji

Politika zasebnosti za Naberi si čaj

Pri Naberi si čaj, ki je dostopen na https://nabericaj.si, je ena naših glavnih prioritet zasebnost obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih Naberi si čaj zbira in beleži, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, ne oklevajte in nas kontaktirajte preko obrazca na spletni strani.

Ta politika zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta glede informacij, ki jih deli in/ali zbira Naberi si čaj. Ta pravilnik ne velja za nobene podatke, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

Soglasje

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Spletna stran ne zbira osebnih podatkov, razen če stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca, lahko prejmemo dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov in vsebina sporočila.

Kako uporabljamo podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno z:

  • Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje naše spletne strani
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Komuniciramo z vami, neposredno, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za namene trženja in promocije.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot vsako drugo spletno mesto tudi Naberi si čaj uporablja “piškotke”. Ti se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z nastavitvami obiskovalcev in stranmi na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge podatke.

Google DoubleClick DART piškotek

Google je eden od tretjih ponudnikov na našem spletnem mestu. Uporablja tudi piškotke, znane kot piškotki DART, za prikazovanje oglasov obiskovalcem našega spletnega mesta na podlagi njihovega obiska www.website.com in drugih spletnih mest na internetu. Vendar se lahko obiskovalci odločijo, da zavrnejo uporabo piškotkov DART, tako da obiščejo pravilnik o zasebnosti Googlovega oglasnega in vsebinskega omrežja na naslednjem URL-ju – https://policies.google.com/technologies/ads

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Oglaševalski strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se prikažejo na Naberi si čaj in so poslane neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da Naberi si čaj nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosti Naberi si čaj ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako zavrniti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

GDPR Pravice do varstva podatkov

Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov.

Pravica do popravka – pravico imate zahtevati, da popravimo vse informacije, za katere menite, da so netočne. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico do ugovora naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – pravico imate zahtevati, da pod določenimi pogoji prenesemo podatke, ki smo jih zbrali, drugi organizaciji ali neposredno vam.

Če vložite zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nas kontaktirajte.

Informacije za otroke

Druga prednostna naloga je dodajanje zaščite otrok med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo k opazovanju, sodelovanju in/ali spremljanju in usmerjanju njihove spletne dejavnosti.

Naberi si čaj zavestno ne zbira nobenih osebnih podatkov otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na naši spletni strani, vam toplo priporočamo, da nas nemudoma kontaktirate, mi pa se bomo potrudili, da nemudoma odstraniti takšne informacije iz naših evidenc.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Zato vam svetujemo, da občasno pregledate to stran za morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani. Te spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktiraj nas če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede našega pravilnika o zasebnosti, se obrnite na nas.

Deli s prijatelji

Ustvarjalca spletne strani

To spletno stran sva za vas ustvarila Ana in Primož. Začeti dan s polno skodelico čaja ob spominjanju na topel poletni dan in na pot do tistega hriba, kjer se je na daleč vonjala materina dušica. Združiti veselje do pohajkovanja in nabiralništva ter priti domov utrujenih nog, s polno platneno vrečko zelišč. Bolj kot spoznavava svet zdravilnih rastlin, bolj sva navdušena nad njihovo uporabnostjo in večjo skrb čutiva do ohranjanja narave in njenih danosti.

Če želiš bit obveščen o novostih na strani in izvedeti še kaj več, nama sledi na Facebooku in Instagramu.